Gemiddelde beoordeling:
4.8
5

Parkeren op Düsseldorf Luchthaven (DUS)

Parkeer met de grootste provider in Duitsland.

Gemiddelde beoordeling:
4.8
5
i
i
 • Amsterdam (Schiphol) (luchthaven AMS)
  Amsterdam (Schiphol)
  (luchthaven AMS)
 • Berlin Brandenburg (luchthaven BER)
  Berlin Brandenburg
  (luchthaven BER)
 • Bremen (luchthaven BRE)
  Bremen
  (luchthaven BRE)
 • Dortmund (luchthaven DTM)
  Dortmund
  (luchthaven DTM)
 • Düsseldorf (luchthaven DUS)
  Düsseldorf
  (luchthaven DUS)
 • Frankfurt am Main (luchthaven FRA)
  Frankfurt am Main
  (luchthaven FRA)
 • Hamburg (luchthaven HAM)
  Hamburg
  (luchthaven HAM)
 • Hannover (luchthaven HAJ)
  Hannover
  (luchthaven HAJ)
 • Köln Bonn (luchthaven CGN)
  Köln Bonn
  (luchthaven CGN)
 • Leipzig (luchthaven LEJ)
  Leipzig
  (luchthaven LEJ)
 • München (luchthaven MUC)
  München
  (luchthaven MUC)
 • Nürnberg (luchthaven NUE)
  Nürnberg
  (luchthaven NUE)
 • Straßburg (luchthaven SXB)
  Straßburg
  (luchthaven SXB)
 • Stuttgart (luchthaven STR)
  Stuttgart
  (luchthaven STR)
 • Zürich (luchthaven ZRH)
  Zürich
  (luchthaven ZRH)
 • Alle landen
 • Duitsland
 • Zwitserland
 • Nederland
 • Frankrijk

Waarom klanten voor ons kiezen

Vier goede redenen om bij ons te parkeren.

Geen sleuteloverdracht

Uw autosleutels blijven bij u tijdens de reis

Shuttle-Service

De transfer brengt u naar de luchthaven en terug.

Kosteloos te annuleren

Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aankomst

4-6 minuten naar de Airport

Korte transfertijden van 4 tot 6 minuten

Registreer vandaag

Maak vandaag nog uw persoonlijke account aan en profiteer van onze kortingsacties en nog veel meer.

driveandpark_parkplatz

Reserveer nu een parkeerplaats en bespaar

De drive&park® helpt reizigers bij het vinden van parkeerplaatsen op luchthavens. Parkeer veilig en voordelig op de luchthaven van Düsseldorf (DUS). Wij zorgen voor een ongecompliceerde en stressvrije start van uw reis. Vakantiegangers en zakenreizigers profiteren van onze gratis pendeldienst, korte transfertijden en de eenvoudige en veilige mogelijkheid om uw parkeerplaats online te reserveren.

Airport Parking tegen eerlijke voorwaarden met goede service?

U bent bij ons aan het juiste adres: wij zijn uw partner voor comfortabel en veilig parkeren tijdens uw reis. Zo vertrek je gerustgesteld en ontspannen. Alles wat je nodig hebt zijn je heen- en terugreisdata. Het is zo gemakkelijk en veilig om uw parkeerplaats op Düsseldorf Airport (DUS) bij ons te reserveren. Boek nu bij drive&park® en profiteer van onze service. Wij zorgen voor een stressvrije, ongecompliceerde start van uw reis.

Gratis Shuttle-Transfer

Uw transfer van en naar de luchthaven is inbegrepen.

Korte transfertijden

Transfertijden naar de luchthaven tussen 4-6 minuten.

Kosteloos te annuleren

Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst.

Online reserveringssysteem

Boek heel gemakkelijk, veilig en snel online.

Vriendelijk personeel

Vriendelijke samenwerking is erg belangrijk voor ons.

Klantenservice

Ons team ondersteunt u bij al uw vragen. Neem contact met ons op.

drive&park® Klantenservice

Ons competente supportteam helpt u graag telefonisch en per e-mail.

Parkeren Düsseldorf Airport (DUS): De beste parkeermogelijkheden

Tips over parkeren op de luchthaven van Düsseldorf

De internationale luchthaven van Düsseldorf (DUS) is de derde grootste commerciële luchthaven van Duitsland. Dagelijks vertrekken hier honderden vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Ongeacht waar uw reislust u brengt, de handigste manier om op de luchthaven van Düsseldorf te komen is in het comfort van uw eigen auto.

Als u zelf rijdt, bent u onafhankelijk van het openbaar vervoer en kunt u direct na de landing naar huis. Gratis parkeren in de buurt van de luchthaven is bijna onmogelijk, zeker als u uw auto met een gerust hart op een veilige plaats wilt parkeren.

De zoektocht naar een geschikte parkeerplaats op de luchthaven van Düsseldorf kan uiterst vervelend zijn. Bovendien zijn de nabijgelegen parkeergarages meestal niet bepaald goedkoop, vooral voor langparkeerders. De wandeling van de parkeergarage naar de terminals is ook vaak vermoeiend, vooral met bagage en co. Dus waar parkeer je in vredesnaam je auto?

Düsseldorf Airport staat met meer dan 26 miljoen passagiers per jaar aan de top van de luchthavens in NRW. Meer dan 70 luchtvaartmaatschappijen, waaronder Air Berlin, KLM, British Airways, Germanwings, Ryan Air, Turkish Airlines, Sun Express en Lufthansa, vliegen naar meer dan 200 bestemmingen in 50 landen.

Er is veel vraag naar langetermijnparkeerplaatsen op luchthavens, want met zoveel passagiers per jaar is de vraag naar langetermijnparkeerplaatsen zelfs voor parkeerders enorm. Toch kan het soms een uitdaging zijn om een goedkope langetermijnparkeerplaats te vinden. Je bent op de juiste plaats!

Nu vliegen tegenwoordig steeds goedkoper wordt, zou je het geld dat je bespaart niet moeten uitgeven aan te dure parkeerkosten. Met ons luchthavenparkeerbedrijf kunt u tegen een eerlijk en voordelig tarief parkeren op de luchthaven van Düsseldorf. Bespaar uzelf dus onnodige kosten door uw auto bij ons te parkeren. Het geheel wordt gedaan zonder de sleutels te overhandigen. Dit is hoe goedkoop pendelparkeren tegenwoordig werkt.

Bij ons vindt u de beste staanplaatsen

Als alternatief voor lang parkeren in de parkeergarages P3, P4, P5, P7, P8 en P23 / P24 bieden wij u uitstekende parkeermogelijkheden in de directe omgeving van de luchthaven. Bij ons kunt u zelf goedkoop en veilig parkeren.

Lang parkeren heeft een nieuwe naam: drive&park®.

Profiteer van onze klantvriendelijke service, transparante kosten en gebruiksvriendelijk boekingssysteem. Bij ons vindt u een adequate langetermijnparkeerplaats voor de gehele duur van uw reis. Onze gratis pendeldienst brengt u en uw bagage naar het ontmoetingspunt in de terminal en haalt u daar bij terugkomst weer op. Luchthaven parkeren kan niet handiger! Snel, efficiënt en zorgeloos. Reserveer nu uw parkeerplaats!

Er is geen betere optie voor de transfer van de langparkeerplaatsen bij de luchthaven naar de terminals, die u ook beschermt tegen weer en wind. U krijgt een eerste indruk van ons professionalisme zodra u aankomt op de parkeerplaats. Met onze shuttle parking weet u zeker dat u uw auto veilig parkeert tijdens uw reis. Zo komt u goedkoop en ontspannen naar de luchthaventerminal met onze georganiseerde shuttlebus.

Samen met uw reserveringsbevestiging ontvangt u een routebeschrijving en andere belangrijke informatie over uw reservering.

Een kleine tip: Neem contact op met onze deskundige medewerkers als u vragen heeft over de uitgebreide parkeermogelijkheden op de luchthaven van Düsseldorf. Met ons kunt u de stressvolle zoektocht naar een parkeerplaats op de dag van uw reis vermijden en genieten van de organisatie van uw aankomst op de luchthaven DUS door ons team. Geniet van uw vlucht!

Onze top parkeerplaatsen

🚙 Aantal parkeerplaatsen: 2 parkeerplaatsen
🏆 Beste beoordeling: drive&park Düsseldorf Lichtenbroich
🛫 Dicht bij de luchthaven: drive&park Düsseldorf Lohausen

Goedkoop parkeren bij driveandpark.nl

drive&park® Booking GmbH is veel meer dan alleen een parkeerplaats voor uw auto. Wij zijn de grootste directe aanbieder van luchthavenparkeerplaatsen in Duitsland. Wij richten ons op klantvriendelijke service en maken het gemakkelijk, gemakkelijk en betaalbaar om een eersteklas luchthavenparkeerplaats te krijgen. Opgericht in 2014, toen nog onder marketing van derden, bedient drive&park® sinds 2018 zelfstandig en met succes talrijke luchthavenparkings in heel Duitsland met meer dan 500.000 tevreden klanten.

Parkeerplaatsen volgen

Parkeerplaatsen volgen

Parkeerplaatsen volgen